Energiehealing

Alles is energie, woorden, frequentie, vibratie, lucht, alles is in beweging te zetten. Ons fysieke lichaam bestaat voor 70% uit water, wat als je dat nu in beweging zet met energie.

Met mijn energie nodig ik jouw systeem uit mee te beweging hierin, de frequentie maakt dat jouw systeem weer kan gaan stromen, zie het als een rivier van water, hier en daar liggen stenen (oude trauma’s) die blokkeren de stroming en dat maakt dat je die kan opstopping kan voelen. Denk maar aan een brok ik je keel als je huilen wil, maar niet kan. Die herkennen we denk ik allemaal wel, vaak kunnen we het niet gelijk benoemen maar wel voelen. Die energie opheffen kan middels deze energiehealing weer doen stromen, en of eindelijk weer even kunnen huilen, energie in beweging maakt dat het stromen kan, precies zoals ons lichaam nodig heeft. Afstemming van frequenties gebeurt op niet zichtbaar niveau, soms heeft je systeem tijd nodig om deze afstemming te kunnen ontvangen, in mijn praktijk zal ik ruim de tijd nemen hiervoor. Ideaal is om een sessie 2 of 3 maal te herhalen om tot een mooie afronding te komen. Alles gaat precies zoals het moet gaan, energie kent geen agenda, tijd of oordelen. 

De Sessie
Op een ontspannen, veilige en effectieve manier kan worden ervaren hoe onder andere beperkende overtuigingen en (energie)blokkades de energie weer vrijer kan stromen. Als de energie eenmaal geactiveerd is zul je merken dat je systeem zich begint te zuiveren. Door dit sproces kan het zijn dat er soms bepaalde dingen naar boven gaan komen die je liever niet voelt, ziet of ervaart. Weet dat er niets naar boven zal komen wat je niet aankunt. Je mag door deze spanningen, onzekerheden en blokkades heen breken om vervolgens los te laten wat je niet meer dient. Zo kom je steeds dichter bij de meest pure versie van jezelf en durf je steeds meer te vertrouwen op je innerlijk weten. Jij weet namelijk diep van binnen precies wat jij nodig hebt! Tijdens de sessies pellen we laagje voor laagje de lagen van je geconditioneerde patronen en belemmerende overtuigingen die in de loop van de jaren zijn opgebouwd af. We hebben het hier over een natuurlijk proces wat gebaseerd is op de wetenschap van vibratie, geluid, frequentie welke verschuivingen creëren in het centrale zenuwstelsel en interne processen. Om die reden werk ik graag met de frequentie van muziek welke passend is op het proces, deze zal je na de sessie digitaal ontvangen om zo daar waar wenselijk is later op je gemak na te luisteren dit kan helpend zijn voor het proces.
Nieuwsgierig geworden naar een sessie, boek jouw tijd op de pagina of stel gerust vrijblijvend je vraag. Voor een sessie reserveer ik 2,5 uur tijd voor jou in, hierin neem ik ruim de tijd om jou je verhaal te laten doen, de sessie en praten we na om voor jou zo optimaal mogelijk verder je pad te vervolgen. De uitwisseling is €185,- Niets is in beton gegoten, dus mocht je langer nodig hebben om te landen is hier ruimte voor.
Hieronder enkele ervaringen. 

Ons lichaam bestaat voor gemiddeld 70% uit water. Een deel van dat water zit in ons bloed, is intercellulair; het overige gedeelte is nodig voor de werking van onze organen. 90% van de hersenen, 79% van hart en longen, 76% van de spieren, 70% van de lever, 22% van de beenderen en zelfs 10% van de tanden is water.

Reacties

Danny de winter
een jaar geleden

Wat een warm ontvangst bij het binnen komen bij yvonne, ik ben er blanco ingegaan , ik had nog wat restjes op te ruimen en een blokkade zitten .
Tijdens de sessie is er veel opgeruimd en voelde ik het weer stromen , ik heb veel gevoeld en ervaren tijdens deze sessie en voelde mij volledig vertrouwd bij yvonne ,
Ze is een kundige liefdevolle vrouw die weet hoe de energie werkt .
Ik zag haar veranderen in een strijder tijdens de sessie , dat zegt al genoeg vindt ik !
Ik ga zeker nog een keer terug , ze neemt ook de tijd die ervoor nodig is voor tijdens en na de sessie. Dankbaar ben ik 🙏

Cynthia
een jaar geleden

Wat een bijzondere ervaring. Ik ben er open in gegaan zonder al teveel vooronderzoek en het was een heuse traktatie. Mijn intentie was ontspanning middels de super fijne begeleiding van Yvon heb ik een mooie reis mogen maken en ben ik zeer ontspannen, liefdevol en dankbaar naar huis gegaan.

Marlies
een jaar geleden

Ik heb een sessie bij Yvonne gehad en mijn ervaring is waanzinnig! Ik heb een prachtige reis gemaakt met veel nieuwe inzichten. Yvonne heeft mij geholpen met blokkades te doorbreken. Ze neemt alle tijd in haar fijne praktijkruimte en ik voelde me erg welkom. Dank je wel lieve Yvonne, je bent een mooi mens en doet prachtig werk!

Reactie plaatsen