Blog: Oermoeder met Maria vibes

Oermoeder met Maria vibes,
Echt ik kan woorden benoemen hoe machteloos is me voelde toen ik de rode ogen van mijn dochter via facetime zag, mijn oermoeder hart kan ook wel janken, tegelijk voelde ik mijn 33 rakkers in de rug. "Rechthouden Yv, NEE zeggen tegen wat niet bij je past" ja, dat betekend dus echt Ja tegen haar 'gebroken hartje' ze wil zo graag haar sociale ingrediënten delen met haar klas. Ondanks ook haar verzetsgevoel, ze kiest liever voor de ander en dus tegen zichzelf. (Waar kennen we die van) 🙈.
Overdenken en peinzend bekeek ik mijn eigen ingrediënten, waarom ben ik dan zo'n standvastige oermoeder. En tuurlijk ligt het voor de hand te denken dat ik vanuit mijn eigen jeugd het 'dus liever anders doe'. Echter vanuit de blueprint die ik vanuit mijn incarnatie heb meegekregen zit daar de verfijnen Maria energie die maakt dat ik immer onvoorwaardelijk als moeder me standvastig vanuit liefde blijf inzetten. En die ownen daar heb ik soms vanuit het mentale nog wat oordeel op zitten. Loslaten, toelaten en omarmen is wat ik doe. Mijn kroost is mijn drijfveer, altijd geweest, hun wijsheden en liefdevolle spiegelingen maken dat ons gezin doorflowt tussen alle hindernissen door. Niet altijd de leukst hindernissen, maar als je ze omart als ware transformatie processen zit er allen maar voordeel aan.
Mentaal vinden we daar natuurlijk van alles van. Zeker als je zoals gister in your face een huilend grietje ziet die vanuit haar kind zijn gewoon met haar vrienden wil zijn.
Communiceren en transformeren is wat we te doen hebben om hiermee onze blueprint eer aan te doen te zijn wie we in volle potentie zijn (in hoeverre we iemand zijn, enfin). Daarmee een anker te slaan en de 33 rakkers in de rug wat ontspanning te geven en wellicht hier een ander mee te inspireren.
Loslaten wat ons niet dient en toelaten wat ons biedt...

Zo maak je van je pijntranen water voor je wortels.
🤍🙏🏻🤍