Ja, ik heb ruimte nodig...
Me time zogezegd, door de jaren heen weet ik waar ik goed op ga, mijn blauwdruk vanuit vele tools bekeken kloppen ze allemaal je zou dus kunnen zeggen dat ik aardig mijn leven leef zoals deze op voorhand al grotendeels de bedoeling was. Dat klinkt misschien gek, maar de stelling dat je zomaar naar aarde toe kwam heb ik al een lang naast me neergelegd. Iedereen heeft een functie, en zekere taak zo zou je kunnen noemen. En alles is goed naar mijn idee, iedereen heeft sterke punten en daar waar wellicht nog aan gewerkt kan worden.

Vandaag leef ik (eindelijk) weer even zoals ik het liefste mijn dagen vul. In de ruimte zijn, alleen zonder teveel prikkels en gegevens voor cliënt onderzoeken om haar handreiking te geven hoe ze haar blauwdruk kan ervaren en wellicht nieuwe inzichten kan ervaren zodat ze een nog optomalere manier kan ontwikkelen om zo een nog lichter leven te ervaren. Ik merk in mijn thuis situatie dat waneer iedereen zijn eigen leven leeft naast dat van elkaar er veel meer rust en harmonie is. De een is nou eenmaal 'afgeleverd ' met andere ingrediënten en daar bewustwording op hebben geeft zoveel inzichten en rust. Heerlijk, dat gun ik iedereen.
Wil jij ook inzichten op wie jij bent en hoe je zo puur mogelijk kan leven en daarmee jouw mooiste leven kan leven. Voel je vrij mij een bericht te sturen en lijken we samen wat jij nodig hebt.
Maak er een mooie dag van, die van mij kan al niet meer stukπŸ˜‰πŸ€πŸ™πŸ»πŸ’œ