Zo intens dankbaar ! 🤍🥰🙏🏻🔮
Waar ik in verleden oordeel over oordeel over mezelf kon hebben, kan ik niets anders zeggen dan dat ik pure liefde ben ...niets anders dan jij. Omarm alle delen van mij, de mooie en de minder mooie, als in de donkere stukken en geef ze licht. Ik houd van mij, puur om wie IK ben, los van alle ontstane "perfectheden" welke in de maatschappij geslingerd zijn om de mensheid "gevangen" te houden .... heeft u een rimpel ? Kom maar hier, ik verkoop u wel een crème, och last van zwabber billen, ja dan moet je ook niet zoveel snoe....enfin. de buitenwereld is zo gecreëerd op het negatieve helaas.
Ik omarm alle deukjes in mijn zeer ronde billen, en ja verf al jaren mijn grijze haren niet meer. Ik ben moeder van 42jaar, en ja ook dat is nog steeds te zien aan mijn verre van strakke buik...en Damn ook die omarm ik.
Tuurlijk, ook ik heb dagen dat ik denk, hmm een strakker jurkje lijkt me toch ook best een keer tof staan. Maar dat is mens zijn. Zolang je maar zonder zelf oordeel in liefde kan kijken. Mijn buik heeft mij 2 fantastische kindjes geschonken en ben daar zo dankbaar voor. (en tuurlijk kan ik met mijn lichaam sporten, goddank zit het leven vol keuzes.)
Hulde aan de "imperfecties" voor zover die bestaan, maar ja trek je die dieper door ..besta ik wel 😉.
Geniet mensen, heb het leven lief! 🤍🙏🏻
Alle liefs van mij !